Harmónia vendégház 1, Poroszló - Harmónia vendégház

LEGJOBB VENDÉGHÁZ, LEGJOBB ÉLMÉNYEK.
Tartalomhoz ugrás
LEGJOBB VENDÉGHÁZ, LEGJOBB ÉLMÉNYEK..
KAPCSOLÓDJ KI NÁLUNK.
harmónia vendégház
HARMÓNIA VENDÉGHÁZ
POROSZLÓ
3388 Poroszló, Ady Endre út 19.
MA19013866
Ez a szállás 4 perces sétára van a vízparttól. A Poroszlón található Harmónia Vendéghaz önellátó szálláshelye terasszal és ingyenes wifivel rendelkezik. Teljesen felszerelt konyha biztosított.
Az apartmanhoz 3 hálószoba, valamint saját, zuhanyzóval és hajszárítóval ellátott fürdőszoba tartozik.
A szálláshelyen grillezni is lehet. A kisebbeket játszótér várja.
A Harmónia Vendégházunk egy nagyon jól felszerelt ház, amihez óriási gondozott parkosított udvar tartozik 2 kis kerti tóval, a gyerekek számára egy óriási játszóház ad örömöt, míg a felnőttek az igényes kerti tűzhelyben épp bográcsban vagy a grillen készítik el az ételeket! A pihenni vágyó vendégek részére egy igazi felüdülés ez a ház! Várjuk Önöket!


harmónia vendégház
ÉRTÉKELÉS:
9,8/10
Óriási a kert, nagyokat szaladgálhattak a gyerekek, van homokozó, csúszda, pihenésképp lehet nézegetni a kerti tavakban úszkáló halakat, békákat. Még "házi" vadkacsa is van, aki meglehetősen bátran akkor is a tóban úszkál mikor emberek vannak a kertben. A háznak jó az elhelyezkedése, csendes utcában van, ugyanakkor egy köpésre található az Ökocentrum. Az épület tágas, jó elrendezésű - ha a bejárati ajtó az amúgy remek teraszos kiülős rész felé nyílna, azt mondanám, tökéletes, de ez már csak szőrszálhasogatás. :)
Csak pozitív tapasztalataink voltak. Mindennel fel van szerelve…De szó szerint, mosószertől a fűszerekig. Szállásadónk maximálisan kedves és segítőkész volt. Tisztaság, rend, csendes környezetben, mégis mindenhez közel. Bolt, strand, ökocentrum, étterem, fagyizó gyalog pár perc alatt elérhető.

Két nagytestű kutyával mentünk, ami több más kutyabarátnak nevezett szállás esetén is jelentett már problémát. Itt az első perctől kezdve, szívesen fogadtak bennünket. A szálláshely rendkívül tiszta és igényes volt.
Nagyon szép, tiszta, rendkívül jól felszerelt, kényelme és barátságos a ház is és az udvar is. Ápolt kert, terasz, udvar. Lehet sütni, főzni, grillezni. Rendívül kedves, barátságos fogadtatásban volt részünk. A kiskutyánk azonnal meg lettek vízzel kínálva. 7 éves gyermekkel voltunk, akit teljesen elbűvölt a két gyönyörű kerti tavacska, rengeteg hallal.
Semmiben nem szenvedtünk hiányt, tökéletesen felszerelt, tágas apartman, gyönyörű, gondozott kerttel, terasszal, sütögetési lehetőséggel. A kifogástalan tisztaság ás figyelmes vendéglátó külön kiemelendő.
harmónia vendégházak
Szépkártya elfogadóhely
FOGLALÁS

HARMÓNIA VENDÉGHÁZ
harmónia vendégházak
HARMÓNIA VENDÉGHÁZ
 Harmónia vendégház
 Harmónia parasztház
 Harmónia apartman
 Harmónia "kisház" vendégház
Copyright © 20018 www.harmoniavendeghazak.hu Design: www.busaidesign.hu
KAPCSOLAT
TELEFON
+36 70 211 0815
+36 70 342 0049
EMAIL
lakatos972@gmail.com
Vissza a tartalomhoz